Elske Venderbos

Werkgeluk in-zicht | Branding, beeld en website

‘Ik wil alles meteen goed neerzetten’.
Inmiddels is het bedrijf van Marina up and running… En het staat als een huis.

Ik mocht voor Marina haar personal brand creëren, beeld schieten en haar website vormgeven. Haar webhosting bracht ik onder bij WP-Host. Hiermee is zij volledig ontzorgt als het gaat om webhosting.
Dit is hoe Marina onze samenwerking heeft ervaren:

“Met haar creativiteit en professionaliteit heeft Elske mijn droom met Werkgeluk in-zicht tot leven kunnen wekken via een prachtige website! Zo fijn om iemand te vinden die niet alleen je gedachten begrijpt, maar dit ook kan vormgeven. Ze heeft mijn visie omgezet naar een persoonlijke professionele website die vertrouwen en rust uitstraalt. De fotoshoot was een bijzonder leuke ervaring. Elske creëerde met haar fijne persoonlijkheid een omgeving waar ik mij op mijn gemak voelde, met prachtige foto’s als resultaat. Teksten voor de website aanleveren ging via een overzichtelijk vragenformulier. Heel fijn! De deadline hiervoor was ook noodzakelijk, anders zou ik mijn teksten waarschijnlijk eindeloos zijn blijven aanpassen. Kortom, ik vind het écht een vak apart en jij hebt me als een expert heel goed door het hele proces geleid. Super bedankt Elske, ik ben trots op het eindresultaat! Ik beveel Elske dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een creatieve partner voor het bouwen van een website en creëren van visuele content.

Voel je het....

Voel je dat het tijd is om buitengewoon te zijn?
Om je hart te volgen en jouw droom te laten vertalen naar een merk dat staat als een huis zodat jij vol passie en energie jouw business kan gaan beleven?

Ik wil graag kennis met je maken.

[instagram-feed feed=3]

© 2023 www.venderboss.nl | v.o.f. Venderboss | kvk: 87736225 | Privacy Policy | Algemene voorwaarden