Hey,

Je bent nieuwsgierig… Ik ook!

Ik ben Elske
Ik ben een maker. Ik geniet enorm van creëren! Ik deed dat lange tijd met kinderen en volwassenen in het theater en dat doe ik tegenwoordig voor ondernemers.
Waar ik eerder de plaatjes uit mijn hoofd omzette in beweging en spel op de spelvloer doe ik dat nu in beeld via een scherm. En eerlijk… zo heel erg verschillend is dat niet.
Het waarom is namelijk niet veranderd. Waar mijn hart sneller van gaat kloppen en ik dus een stapje harder voor ga lopen is het tot bloei zien komen van anderen. Hun durf te zien groeien.

Ooit deed ik de opleiding tot vaktherapeut drama. Een tijd lang werkte ik in de jeugdzorg waar ik uiteindelijk ben gestopt om een toffe goed lopende theaterschool op te zetten met mijn vriendin.
Hoe ik er bij kwam om nòg een bedrijf erbij te starten?

Scrol snel verder en lees hoe dat begon…

Hoe begon het?

Nou… Foto’s maken deed ik al langer maar wel ‘gewoon’ met mijn telefoon. Naast het lekker hobby fotograferen maakte ik voor mijn andere bedrijf, de theaterschool, veel videocontent. Het vormgeven, bewerken, perfectioneren, ik geniet ervan. Ik hou van maken!! En websites… ook die maakte ik af en toe al en dat ging mij best heel lekker af.

Op een keer in de auto onderweg naar weet ik niet meer, zat ik met mijn lieve man Elco te dromen over al die leuke dingen die ik deed. Wat als ik het zou gaan bundelen en er een business van zou maken…
Ik weet maar al te goed waar startende ondernemers doorheen gaan en hoe fijn en belangrijk het is om goed beeld te hebben, een krachtige online uitstraling en een pakkende website die jouw verhaal weet over te brengen.
En ik kon dat alles in 1 bieden…
Het idee was geboren!!

Wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt want niets maakt mij minder enthousiast dan vrouwen te zien ontplooien naar hun buitengewone zelf.
Te zien dat ze hun hart volgen en dromen achterna jagen.
Hoe gaaf dat ik hen, met mijn talent voor maken mag voorsorteren voor groei en succes!
Ik ben dankbaar en vind elke samenwerking een feestje en eer!

 

Ze straalt kracht en schoonheid uit, en ze geniet van elke nieuwe dag.
Spreuken 31:25 - Bijbel

Also me...

I love it! Gewone naturel chips, niet de ribbel. HEERLIJK!!
Zonder sausjes, gewoon puur naturel. Als ik het zo zeg klinkt het bijna gezond.
Ik zou het denk ik de hele dag door kunnen eten en het niet zat worden. Heb het nog niet geprobeerd…

Ik sta elke ochtend om 6.00 op. Ik geniet van de stilte van de dag en drink een kop thee die ik de avond daarvoor al heb klaargemaakt in de thermoskan.
’s Ochtends om 6.00 is hij perfect op temperatuur en kan ik meteen genieten!
Handig want dan kan ik ‘m ook niet vergeten terwijl ik allerlei andere dingen ben gaan doen.

Ik ben mama van 4 meiden, getrouwd met mijn topman Elco en baas van een bere enthousiaste grote hond.

Ik heb een eeneiige tweeling van 11 jaar, Floor en Lize. Ik vind ze niet op elkaar lijken maar daar zijn maar weinig mensen het mee eens…
Ik geniet van de chemie tussen die twee. Hoe ze zo ontzettend eigen zijn met elkaar.

Ook heb ik een avonturier met 1 hand, Nina. Ze is al weer 9 jaar oud.  Nien is geboren met 1 ‘gewone’ hand en 1 bokshand. Los van dat je dit aan haar ziet, valt het verder nauwelijks op. Ze klimt in bomen, bouwt hutten en speelt gitaar. Met nagels knippen vergeet ik geregeld dat ik maar 1 hand hoef te knippen… Tot grote lol van Nina zelf. 

En dan hebben wij nog een heerlijke verrassing van 1 jaar oud, Rhodé. Ben jij wel eens verrast op een moment dat je het echt niet verwachtte? Dus niet op je verjaardag of op moederdag ofzo… Die verrassingen zijn het aller aller leukst!
Even schakelen maar daarna ontzettend genieten. Niet alleen voor Elco en mij, ook voor haar grote zussen!

Vlak voor de verrassing van Rhodé kochten wij een hond… (woops) Hij heet Speakon, naar een connector uit de licht- en geluidswereld. Dat is de wereld van Elco.
Speak is een kruising tussen een Mechelse herder en een labrador. Hij is prachtig zwart/bruin en vaak iets te enthousiast.

Nieuwsgierig naar onze belevenissen als gezin?
Volg @huize_venderbos op insta…

Mijn droomhuis is een kleine boerderij met een lap grond waar een aantal geiten en kippen rondlopen. De mooie oude schuur hebben we omgetoverd tot unieke studio waar ik de prachtigste beelden kan schieten van jou.
Natuurlijk hebben we ook een prachtige bloementuin en wonen we dicht bij het bos.
We hebben een grote leefkeuken met openslaande deuren naar de veranda en uitzicht op de tuin en waar iedereen welkom is om lekker mee te eten en spelletjes te spelen.
Kom jij ook?

Voel je het....

Voel je dat het tijd is om buitengewoon te zijn?
Om je hart te volgen en de stap te maken om jezelf voor te sorteren voor groei en je droom na te jagen.

Ik wil graag kennis met je maken.

© 2023 www.venderboss.nl | v.o.f. Venderboss | kvk: 87736225 | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Scroll naar boven