Elske Venderbos

Hoe eigenwaarde je ondernemerssucces beïnvloedt

Eigenwaarde is de basis voor ondernemerssucces

De manier waarop je onderneemt en durft te investeren in je onderneming heeft alles te maken met je eigenwaarde. Je eigenwaarde is de waarde die jij toeschrijft aan jezelf. Niet wat je waard bent, maar wat je jezelf waard vindt.

Je bent van onschatbare waarde. Dat is een feit. Maar zolang je dit zelf niet gelooft, is het moeilijk om daar naar te handelen.

Investeren is spannend, want daarmee vertel je de buitenwereld dat jij van waarde bent. Dat jij iets te bieden hebt en dat jij een verschil kunt maken.
Maar wat kan gebeuren is dat de strenge stem in je je vertelt dat je helemaal niet zo kundig bent. Waarom zouden mensen naar jou luisteren? Doe niet zo gek! Straks gaan ze ook nog wat van je vinden…

Daar word je gepakt op je eigenwaarde. Want wat deze stem je vertelt is dat je niet goed genoeg bent en niet genoeg waarde bezit om verandering teweeg te kunnen brengen.

En dat raakt mij! Als ik zie dat vrouwen op dat punt blijven haken, raakt het mijn hart. Ik wil namelijk niets liever dan dat jij die stem de baas gaat worden. Dat jij gaat geloven dat je waarde bezit en van waarde bent. En dat je vanuit die overtuiging de investeringen voor je bedrijf doet. Niet om te schreeuwen of om de aller aller grootste en opvallendste te zijn, om je groter voor te doen dan je bent… Nee!

Maar omdat jij gelooft dat jij ertoe doet en dat jij met je onderneming de juiste mensen weet te bereiken en raken.

Weet jij dat jij het waard bent om de stap te zetten en de investering aan te gaan?
Misschien voel je het nog niet…
Of voel je het wel maar durf je nog niet…
Het kan allemaal! Ik maak graag kennis met je.
Helemaal gratis en vrijblijvend. Ik wil je graag leren kennen!

Voel je het....

Voel je dat het tijd is om buitengewoon te zijn?
Om je hart te volgen en jouw droom te laten vertalen naar een merk dat staat als een huis zodat jij vol passie en energie jouw business kan gaan beleven?

Ik wil graag kennis met je maken.

[instagram-feed feed=3]

© 2023 www.venderboss.nl | v.o.f. Venderboss | kvk: 87736225 | Privacy Policy | Algemene voorwaarden