Elske Venderbos

Ontrafel | Branding, beeld en webdesign

Mijn passie visueel vertaald naar een strak ontwerp, beelden die mijn verhaal vertellen en een website die mijn doelgroep weet te vangen.
Dat is wat Danielle graag wilde en daar zijn we samen mee aan de slag gegaan.

Elske is, naast dat ze heel leuk en geestig is, ook echt goed in haar vak. Tijdens de fotoshoot stelde ze mij op mijn gemak en schoot precies wat ik zocht. De website die ze heeft gemaakt klopt. Terwijl ik alle kanten op vloog met mijn ideeën, lukte het haar deze te vangen en te vertalen naar een strak ontwerp. Dat vind ik erg knap van haar.
Danielle

Voel je het....

Voel je dat het tijd is om buitengewoon te zijn?
Om je hart te volgen en jouw droom te laten vertalen naar een merk dat staat als een huis zodat jij vol passie en energie jouw business kan gaan beleven?

Ik wil graag kennis met je maken.

[instagram-feed feed=3]

© 2023 www.venderboss.nl | v.o.f. Venderboss | kvk: 87736225 | Privacy Policy | Algemene voorwaarden