Elske Venderbos

Els Kraamzorg | Branding, beeld & webdesign

Je wilt dat jouw website past bij wie jij bent maar belangrijker nog, dat hij jouw doelgroep aanspreekt en jouw boodschap overbrengt. Voor Els is dat ‘natuurlijke kraamzorg’. Ik ga voor Els haar huisstijl een refresh en maakte ik een prachtige en professionele website die perfect past bij wat zij wil uitdragen. Zodat zij de juiste doelgroep aan kan trekken.
De kleurkeuzes, de fonts, het beeld… Alles ademt Els en haar passie voor natuurlijk kraamzorg.
Wat was het heerlijk om voor de shoot op visite te mogen komen bij een prachtig gezin met een heel mooi klein baby’tje!!
Had ik al gezegd dat ik het leukste werk heb 😉

“Lieve Elske, wat een feestje is m’n nieuwe website geworden, zo mooi en zacht en met liefde gemaakt. Dankjewel voor de prachtige fotoshoot die je maakte tijdens mijn werk, je gezelligheid, de tijd die je nam, je geduld als ik het even niet meer snapte. En wat een prachtig resultaat, het past helemaal bij mij, wat heb je dat goed aangevoeld.
Dankjewel! Wat zul je nog veel mensen blij maken met wat je maakt!
Liefs, Els”

Voel je het....

Voel je dat het tijd is om buitengewoon te zijn?
Om je hart te volgen en jouw droom te laten vertalen naar een merk dat staat als een huis zodat jij vol passie en energie jouw business kan gaan beleven?

Ik wil graag kennis met je maken.

[instagram-feed feed=3]

© 2023 www.venderboss.nl | v.o.f. Venderboss | kvk: 87736225 | Privacy Policy | Algemene voorwaarden