creatief | enthousiast | meedenkend |

Lieve woorden

Lieve woorden van blije klanten

Iris | Made by Iris

” Samen met Elske op pad om foto’s te maken is echt een feestje! Elske is een prachtige vrouw met veel liefde voor mens en camera. Ze zorgt ervoor dat er een ontspannen sfeer is zodat ik dicht bij mijzelf kon blijven met een camera voor mij neus, waardoor de foto’s puur overkomen. Ze luisterde naar de wensen die ik had en kon mij als persoon en in combinatie met producten uit de webshop mooi in beeld brengen. Haar creativiteit in het maken van foto’s zie je terug komen in de diverse invalshoeken in combinatie met verschillende achtergronden waarbij de close-up foto’s de pareltjes zijn! Dankjewel lieve Elske voor de prachtige foto’s en jouw enthousiasme waarmee je gefotografeerd hebt! “

Helma | Helmium

“Ik vond het best spannend om een shoot te doen. Ik wilde naast algemene, ook heel persoonlijke, best kwetsbare foto’s laten maken. Gelukkig is Elske heel erg easy going, altijd vrolijk en bekijkt ze de wereld zonder oordeel. Ze heeft mij erg op mijn gemak gesteld en het mij zo makkelijk mogelijk gemaakt. Elske heeft goed meegedacht en creatieve oplossingen verzonnen. De foto’s zijn erg mooi geworden en passen goed bij mijn business. Het is heel fijn om een hele voorraad aan foto’s te hebben, die ik kan gebruiken voor mijn socials.”

Rachelle | Super Natural Center

“Ik kreeg de glimlach niet van mijn gezicht tijdens het bekijken van alle foto’s en video’s toen ik de beelden binnenkreeg van Elske. Wat werd ik blij van al die mooie beelden! Elske heeft alles wat ik doe binnen mijn bedrijf prachtig vastgelegd. Sowieso is werken met Elske een feestje, want ze is de vrolijkheid zelve. Ze denkt mee en is super flexibel en dat is wat ik als klant erg waardeer. ”

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Martine | Taart van Martine

“Elske heeft mijn onwijs mooie website gemaakt. Ik zelf vind heel veel mooi, maar wat straal ik zelf uit en hoe wil ik overkomen met mijn ding…dat vond ik een lastige. Samen hebben we een styleboard gemaakt en kwamen we steeds een beetje dichter bij Martine. Dit duurde wel een poosje, nog even denken, toch nog een ander kleurtje, toch nog een ander lettertype, ook maar meteen een nieuw logo…en zo kwamen we na veel gedraai tot een board wat helemaal bij mij past! Zo blij mee! Thanks lieve Elske, voor je geduld en je steeds weer aanpassen! Het is fantastisch geworden!”

Loïs | Troela doeken

“Elske kwam na een heel open kennismakingsgesprek bij me thuis om foto’s en een video te maken van het werkproces van Troela Doeken. Beide zwanger – en de hele ochtend bezig met hydrofielstof hadden we genoeg om over te kletsen! De tijd vloog voor mij voorbij, hoewel ik het eerst ongemakkelijk vond om zelf ook in beeld te komen.
En toen het resultaat binnen kwam was ik helemaal in de wolken. Wat een professioneel beeld heeft ze gemaakt! Heel licht, luchtig en ‘schoon’ – precies waar ik op hoopte.
De communicatie is altijd helder, snel en prettig geweest. Ook toen ik nog iets wilde aanpassen qua huisstijl in het filmpje.
Wil je mooie foto’s en/of video van je onderneming? Ik kan Elske echt aanraden! Niks over de top of ingewikkeld, gewoon zoals het is – maar dan extra mooi in beeld gebracht!”

Video afspelen
Video afspelen

Stichting kunst uit geweld

“In het najaar van 2021 zochten we contact met Elske. We hadden een lied laten maken voor de stichting ‘Kunst uit geweld’. Om dit lied te kunnen presenteren zochten we iemand die hier een videoclip voor zou kunnen maken.

We zijn onder de indruk van de uitstekende samenwerking en het prachtige resultaat. Wat we vooral bijzonder gewaardeerd hebben, is de tijd die Elske nam om helder te krijgen wat onze ideeën voor de clip waren. Mooi was ook dat Elske al direct op een hele creatieve wijze haar eigen inspiratie en onze wensen bij elkaar kon brengen.
Het overleg op weg naar het eindresultaat gaf veel vertrouwen in een goed resultaat. En dat kwam er dan ook. De clip die Elske gemaakt heeft bij het lied ‘Schilder mij’ is creatief, krachtig en ingetogen, en versterkt het lied heel mooi.
We zijn heel blij met de samenwerking, creativiteit en uitwerking. Van harte aanbevolen! “
 
Esther en Alexander Veerman

Christy | You Are Brilliant

“Elske is een heel prettig persoon om mee te werken. Ze is fris, vol ideeën en super creatief!

Tijdens onze fotoshoot was ze ontspannen en denkt ze mee met wat aansluit bij mijn vak. Een aanrader!”

Live your life

“Foto’s maken voor website en Social media pfffff.
Moet dat echt ( durf ik dat !?)

Nou daarvoor moet je bij Elske zijn . Gewoon lekker je ding doen en zij maakt de foto’s. Foto’s zoals je echt bent.
Wat een fijne ervaring om jezelf terug te zien zoals je bent / zoals je dat wilt.
Niet alleen in foto’s maken maar ook luisteren naar wat ik wil. Vertaalt zich in mooie foto’s en een gave opzet voor huisstijl en website.

Tof dank je wel Elske “

Jacqueline van Dalen
Live your life. nu

Voel je het....

Voel je dat het tijd is om buitengewoon te zijn?
Om je hart te volgen en de stap te maken om jezelf voor te sorteren voor groei en je droom na te jagen.

Ik wil graag kennis met je maken.

[instagram-feed feed=3]

© 2023 www.venderboss.nl | v.o.f. Venderboss | kvk: 87736225 | Privacy Policy | Algemene voorwaarden